Piles carregades per intentar sumar els primers punts

24 de octubre de 2020
Piles carregades per intentar sumar els primers punts
Després del confinament protocolari de deu dies, pel positiu d'una jugadora del CP Voltregà en el partit jugat el passat diumenge 11, el primer equip, amb les piles carregades i amb moltes ganes de competir, jugarà diumenge a Les Casernes amb la intenció de sumar els primers punts de la temporada.

Deu dies preparant mentalment el partit contra el CP Vilanova, més les ganes immenses de tornar a la pista a jugar un partit d'OkLiga, i després del gran paper ofert en els tres primers partits, competint i tractant de tu a tu a HC Palau o CP Voltregà, seran motiu suficients per pensar en trencar, aquest diumenge, la dinàmica de derrotes.

Les noies de Toni Aranda, amb moltes ganes de sumar punts, van entrenar dijous i ho faran també aquest dissabte per preparar un altre apassionant partit.

El bon ambient del vestidor igualadí, la intensitat en els entrenaments i l'espectacle que ofereixen les anoienques a pista són aspectes claus que mantenen la il·lusió i les ganes de competir contra tots els adversaris i a on, els punts, no tardaran en arribar. Potser diumenge?

La màxima golejadora de l'equip (amb 7 gols), Pati Miret, es retrobarà amb el seu exequip amb la intenció de mantenir la dinàmica golejadora d'aquest inici de temporada. Segur que la Carla Claramunt i la Mar Franci també hi tindran molt a dir.

El partit, a porta tancada, es podrà seguir per La Xarxa a partir de les 16:00 h de diumenge.