A donar espectacle!

10 de octubre de 2020
A donar espectacle!
L'Igualada Femení, tot i haver perdut els dos partits disputats, ha pogut puntuar en els darrers segons dels dos partits contra els actuals colíders del grup 'B'. Tota una garantia d'espectacle el que viurem a Les Comes aquest diumenge a Les Comes.

El partit s'afronta amb molta il·lusió per part de l'equip igualadí que sortirà a totes per sumar els primers punts de la temporada. El CP Voltregà i la seva portera, la igualadina Teresa Bernadas, no ho posaran gens fàcil, però el suport del públic igualadí ha de ser peça clau per a que l'equip de Toni Aranda remunti posicions a la classificació sumant els primers punts en el seu retorn a la OkLigaF.

Les golejadores de l'equip, Pati Miret i Carla Claramunt, tindran la porteria de Teresa Bernadas entre cella i cella per mantenir la dinàmica golejadora de la que, la temporada passada, van ser les màximes golejadores a Nacional Catalana. Així, Pati Miret es convertia en la màxima golejadora de la OkLiga en la primera jornada d'aquesta temporada, marcant els tres gols que van suposar la remuntada estèril de les igualadines davant del HC Palau, a Les Comes.

El joc de les igualadines s'està consolidant setmana rera setmana i cada partit atorga noves i bones sensacions que, en qualsevol moment, amb esforç i constància, donaran els seus fruits.

Els donaran diumenge?